Prins Joachim åbner “100 Steder at huske før de forsvinder” ved Vadehavet

Onsdag den 24. august åbnede HKH Prins Joachim vores fotoudstilling ’100 Steder at huske før de forsvinder’. Udstillingen vises ved Vidåslusen ved Højer og sætter fokus på de lokale og globale konsekvenser af klimaforandringerne.

Midt i den betagende natur ved Vadehavet åbnede Prins Joachim den 24. august fotoudstillingen ’100 Steder at huske før de forsvinder.’ Udendørsudstillingen viser 100 billeder af steder i Danmark og i resten af verden, som vil undergå store forandringer, eller som kan forsvinde helt eller delvist på grund af klimaforandringerne.

Udstillingen er et samarbejde mellem udviklingsorganisationen CARE Danmark, Den sønderjyske kulturaftale og LIFE Exhibitions. Prins Joachim er protektor for CARE Danmark og har flere gange besøgt CAREs projekter i Afrika og Asien.

Udstillingen kan ses frem til den 23. oktober og er også støttet af Region Syddanmark, Danfoss, Toosbuys Fond, Center for Undervisningsmidler og Kulturregion Vadehavet.

Vidåslusen.Åbning_5383a

højer01

’100 Steder at huske’ er produceret af Co+ og udarbejdet og redigeret af Stine Trier Norden og Søren Rud fra Life Exhibitions, der også står bag organiseringen af denne udstilling. LIFE Exhibitions har gennem ti år specialiseret sig i fotoudstillinger, både udendørs og indendørs.

https://www.care.dk/index.php/100-places/803

Leave a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.