Markedsføring!

Vi er meget glade for dagens artikel i Markedsføring!

Life Exhibitions er i gang med et nyt udsmyknings-koncept: Brands gennem billeder. ”Vi visualiserer virksomhedens brand gennem udsmykning af mødelokaler og kantiner,” siger Søren Rud.

Moderne branding er mere end en cowboy på et stakit. Det er også lys, lyd og visuelle udtryk. Det mener i hvert fald Stine Norden og Søren Rud fra Life Exihibitions, som også står bag de store bog- og udstillingssucceser ”Jorden set fra Himmelen”, ”100 Steder” og ”Danmark Dejligst”, og de har udvidet forretningsområdet med indretning og udsmykning af virksomheders domiciler og lokaler.

– Den grundlæggende tanke er ganske enkelt at visualisere en virksomheds brand og værdier på en ny måde, og tænke indretning og udsmykning af fx. mødelokaler og kantiner ind som en integreret del af den samlede kommunikation af brandet – og bruge det aktivt og strategisk så det afspejler virksomhedens budskaber, siger Søren Rud.

I 12 år har Stine Norden og Søren Rud arbejdet med formidling og kommunikation gennem fotografiet. Ikke mindst de store udendørs-udstillinger, bl.a. på Kgs. Nytorv, der har tiltrukket millioner af gæster fra hele Europa. Siden 2001 har de to udstillet i 16 byer i 9 lande verden over.

Erfaringerne er nu blevet transformeret og samlet i et nyt udsmyknings koncept, hvor man fastholder de bærende ideer om at få mennesker i tale igennem fotografi og illustrationer som udsmykning men også branding af virksomheder og organisationer – både som intern markedsføring over for medarbejdere og eksternt for kunder og gæster.

Efter flere udsmykningsopgaver for bl.a. Det Europæiske Miljøagentur, Miljøministeriet og senest Care Danmark, er tiden moden til nye formater, væg-til-væg oplevelser og fotografisk story-telling.

– Mange virksomheder råber i disse tider på relevant content i markedsføringen, og vi har gennem vores udstillinger god erfaring med netop at koble og eksponere virksomheder med unikke fotos og illustrationer. Kunsten er at få den enkelte kundes egenart til at gå op i en ligning med smukke fotos, designet af opsætningen og en i nogle tilfælde en daglig rum-oplevelse, slutter Stine Norden.

Skrevet af Christian W. Larsen

Leave a comment

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.