Samfundskontrakten – Life Publishing

Vi er meget glade for at præsentere den vigtige bog ‘Samfundskontrakten – en danmarksrejse på jagt efter fremtiden’, skrevet af Tue Mantoni, tidl. direktør for B&O og udgivet af vores forlag, Life Publishing.

Køb den her

Tidligere Bang & Olufsen topchef, Tue Mantoni, rejser i sin debutbog Danmark rundt for at finde ind til kernen af det komplekse samspil mellem det danske erhvervsliv og velfærdssamfund. 

I bogen bliver Tue Mantoni inviteret indenfor hos nogle af Danmarks mest succesrige iværksættere og ledere for at diskutere, hvad der skal til for at få virksomheder til at opstå, trives og vokse i Danmark, samt hvordan vi holder vores særlige samfundskontrakt i live, så vi efterlader et bedre samfund til de kommende generationer. Medvirkende er blandt andre tidligere forsknings- og uddannelsesminister Tommy Ahlers, ‘Lakridskonge’ Johan Bülow, bestyrelsesformand Jim Hagemann Snabe og forfatter Tor Nørretranders. Undervejs fortæller Tue Mantoni også om erfaringer og overvejelser fra sin egen karriere og fra de virksomheder, som han arbejder med i dag, blandt andre Joe & The Juice, Soundboks, Lakrids by Bülow og Vækstfonden.

Redigeret af Susanne Sayers

Grafisk design: Christian Kirk-Jensen / Danish Pastry Design  (https://www.danishpastrydesign.com)

ISBN: 978-87-997573-4-3

0 replies on “Samfundskontrakten – Life Publishing”